Me përdorim të rregullt plotësisht do të zhduken

Qimet janë një ndër problemet e mëdha estetike për femra, ndërkaq gjatë verës bëhet problem edhe më i madh, transmeton Telegrafi.

Sot ekzistojnë metoda të shumta për eliminimin e qimeve të padëshiruara, mirëpo shumica e tyre janë të pakëndshme dhe të dhembshme, ndërkaq me atë rast rezultatet nuk zgjasin as 2–3 ditë.

Prandaj, kemi hulumtuar pak dhe kemi zbuluar një metodë plotësisht natyrale të eliminimit të qimeve në fytyrë dhe trup.

Përbërësit janë natyralë dhe nuk kanë kurrfarë efektesh të padëshiruara, madje nuk kushtojnë edhe shumë: ju nevojiten 1 lugë tretje 2% e jodit dhe një filxhan vaj për bebe.

Aplikimi:

Përzieni përbërësit që të bashkohen mirë dhe qitni në zonat ku keni qime.

Lërini të veprojë 5 minuta, dhe hiqeni përzierjen me peshqir të pastër e të njomur.

Si vepron përzierja e jodit dhe e vajit për bebe

Kjo përzierje e këtyre përbërësve pengon rritjen e qimeve. Me përdorim të rregullt, qimet do të duhej plotësisht të zhduken, përkatësisht të pushojnë të rriten. /Telegrafi/