Për të pasur flokë të shëndetshme duhet të ushqehet lëkura e kokës në mënyrë që ato të mos bien dhe të ruajnë trashësinë.

Disa prej ushqyesve më të mirë të lëkurës së kokës që rikthejnë bukurinë e flokut tuaj dhe ndalojnë rënien e tyre janë meli dhe fara e sojës. Ekstraktet e tyre janë përdorur gjerësisht në lloje të ndryshme të terapive për flokë duke qenë se janë jashtëzakonisht të dobishme për ushqyerjen e  rrënjës së flokëve dhe ndikojnë në rritjen e suksesshme të tyre.

Pse duhet të përdoret shamponi nga Soja?

Rekomandohet  më shumë për parandalimin e rënies së flokut.

Ndikon në rritjen e shpejtë të flokëve dhe pastron lëkuren e kokës (skalpin).

E mbron dhe e rigjeneron strukturën e proteinave të flokut.

Riprodhon flokë të reja.

Rikthen shkëlqimin dhe shton volumin.

Me përbërës të shkëlqyer si ekstrakt i melit, proteinë soje, kokos, kallam sheqeri, misër dhe lule dielli, ky shampon rekomandohet për përdorim për një periudhë të gjatë kohore.

Njëjtë si bukuria e flokëve as shamponi nga Soja nuk duhet të mungojë asnjëherë në listën e shamponëve tuaj.

Si të bëni porosi?
Shamponin mund ta blini me një sasi prej 200ml  dhe me çmim 9.50€, direkt në Moda Italia, apo duke shënuar në mesazh në rrjetin social Facebook .
Gjithashtu ju mund të kontaktoni në numrin e telefonit 038 77 11 11.

Moda Italia Store – Zona Industriale, kilometri i dytë Prishtinë – Fushë Kosovë. /Telegrafi/