Në vitin 2009, Prince Coffee House hapi pikën e parë në Prishtinë.

Në pak më shumë se një dekadë, me shijen, aromën dhe dizajnin e veçantë, Prince Coffee House po pushton Evropën me 3.5 milionë produkte që shërbejnë në Kosovë, Shqipëri dhe shumë vende të Evropës e Amerikës.

Pjekja tradicionale dhe kontrolli i kualitetit i japin kafesë një shije të përkryer çka e bën atë të jetë e suksesshme edhe në Evropë.

7 Ditë me Panxhën i ka kushtuar një storie sfidave dhe rrugës drejt suksesit të kësaj pikë të re e cila në një kohë të shkurtë ka arritur suksese të jashtëzakonshme.

Në “KO Galerie” në Düsseldorf të Gjermanisë, Prince Coffee House është e hapur tash e 6 muaj.