Është e lehtë të blesh në të njëjtën mënyrë, madje dizajnerët e modës janë fajtorë që e kufizojnë veten në siluetë, pëlhura dhe ngjyra të provuara shumë herë.

Sidoqoftë, në frymën për t’i dhënë veshjeve tona një freskim përpara pranverës, ne kemi kërkuar mënyra të reja, pa kosto për të marrë frymë të re të jetës në veshjet tona, dhe një nga mënyrat më të lehta për ta bërë këtë është duke eksperimentuar me ngjyra.

Ngjyra e kaltër + Ngjyrë gështenjë

Ngjyrë e verdhë + Ngjyrë ndryshku

Ngjyra rozë + Ngjyra e gjelbër

Ngjyrë qumështi + Ngjyrë e kaftë

Ngjyrë lavandre + Ngjyra e vjollcë

/Telegrafi/