Nuk i kushtojmë kujdes zakonisht asaj që flokët i bëjnë fytyrës sonë dhe nuk jemi të vetëdijshme që frizura e shtrembër mund të na e shtojë moshën pa qenë nevoja.

Reklama

Po ju japim listën e frizurave të cilat patjetër duhet t’i shmangni apo t’i stilizoni ndryshe, sepse ato do të mund t’ju tregojnë më të moshuara, transmeton Telegrafi.

Flokët tepër të shtrënguara

1. Flokët tepër të shtrënguara (Katherine Heigl)

Kaçurrela spirale

2. Kaçurrela spirale (Bernadette Peters)

Gërsheti francez

3. Gërsheti francez (Natalie Portman)

Hekurosja e tepërt e flokëve 

4. Hekurosja e tepërt e flokëve (Sharon Stone)

Ndarja në mes (Cher)

5. Ndarja në mes (Cher)

Gërsheti i balerinës

6. Gërsheti i balerinës (Cameron Diaz)

Reklama

Flokë shumë të shprishura

7. Flokë shumë të shprishura (Drew Barrymore)

Frizura të dala mode

8. Frizura të dala mode (Drew Barrymore)

/Telegrafi/