Ndoshta biondet me të vërtetë argëtohen më shumë.

Reklama

Thjesht pyesni Kim Kardashian, e cila e ri-krijoi pamjen e Marilyn Monroe në tapetin e kuq të “Met Gala 2022”, jo vetëm duke veshur fustanin e saj ikonik “Happy Birthday, Mr. President”, por edhe duke i lyer flokët biond për këtë rast.

Tani, parukieri i saj i preferuar, Chris Appleton, po flet për orët e punës që shkuan në ndryshimin e flokëve.

“Unë e dua një Kim bionde. Mendoj se është kaq interesante se si një ngjyrë mund të ndryshojë ngjyrat e rrobave që vishni dhe ndryshon vërtet grimin tuaj. Ju vërtet mund t’i rishpikni gjërat”, i tha ai E! News.

Kim Kardashian tregon pamjen e saj të re si bionde pasi kaloi 10 orë duke zbardhur flokët teksa shqetësohej se do t’i bien Kim Kardashian tregon pamjen e saj të re si bionde pasi kaloi 10 orë duke zbardhur flokët teksa shqetësohej se do t’i bien
Reklama

Por ndriçimi në mënyrë dramatike i flokëve kërkon shumë punë, ai shtoi: “Është vërtet një proces”.

Reklama

“Ajo që nuk doja të bëja ishte të komprometoja gjendjen aq shumë sa të mos dukej mirë”, tha Appleton. “Ne patëm një kthesë të shpejtë sepse duhej ta bënim atë për ‘Met Gala’, por ishin shumë trajtime kushtëzuese midis çdo mjedisi dhe lehtësimit të procesit. Teknika ime me të vërtetë ka të bëjë me marrjen e pjesëve shumë të holla të flokëve dhe zbutjen e procesit me seksione shumë të holla prapa pas shpine”.

Kim Kardashian nuk mundi të mbyllte fustanin e Marilyn Monroe në Met Gala dhe u detyrua ta linte të hapur në të pasmet e saj Kim Kardashian nuk mundi të mbyllte fustanin e Marilyn Monroe në Met Gala dhe u detyrua ta linte të hapur në të pasmet e saj

“Padyshim që nuk ka të bëjë vetëm me vendosjen e një ngjyre kudo dhe të shpresosh për më të mirën. Është me të vërtetë një qasje me të cilën duhet ta planifikoni. Unë e trajtoj atë veçanërisht”. /Telegrafi/

Reklama