Nëpërmjet një njoftimi të OBRM-PDUKM-së thuhet se “po shkon dy muyaj që nga paraburgimi i Boki 13 dhe ai ende nuk është marrë në pyetje. Çfarë din Boki 13 që Ruskovska dhe Zaev frikësohen nga kjo”.

“E vetmja gjë që bëri Prokuroria Publike është zbaritje të hetimit që të harrohet publiku nga afera ‘Haraçi’, thuhet në kumtesën e partisë opozitare maqedonase, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ata shtojnë se Prokuroria Publike hesht edhe për rastin e publikuar në media ku ceket se funksionarë të lartë të DSK-së me materiale të ndjeshme kanë bërë haraç tek bizneset.

“Gjatë gjithë kësaj kohe Katica Janeva vazhdon të komandojë me institucionin përmes së cilit ka kryer veprën penale”, thonë nga OBRM-PDUKM./Telegrafi/