Qytetarët e 21 komunave të Kosovës u janë drejtuar sot për herë të dytë kutive të votimit, për të zgjedhur kryetarët e ardhshëm.

Në disa komuna numërimi i votave është duke u bërë në mënyrë shumë të shpejtë.

Në Komunën e Malishevës tashmë janë numëruar mbi 70% të votave.

Rezultatet dhe lajmet në kohë reale Rezultatet dhe lajmet në kohë reale

Sipas të dhënave nga KQZ, kandidati i Nismës ka prin me mbi 650 vota ndaj kandidatit të PDK-së.

Rezultatet me 70% të votave të numëruara:

EKREM KASTRATI (NISMA) – 7.187 vota apo 52,45%

ISNI KILAJ (PDK) – 6.515 vota apo 47,55%