Kemi kaluar një dimër veçanërisht të vështirë, i cili vetëm na bën gjithnjë e më të etur për të provuar disa nga ngjyrat më të mira të pranverës së flokëve.

Pavarësisht nëse jeni gati të vizitoni në mënyrë të sigurt sallonin e bukurisë ose të provoni ngjyrën e flokëve në shtëpi, nuk ka dyshim që një ndryshim i ri do t’ju bëjë të ndiheni krejt të re.

Ndërsa trendi i përgjithshëm këtë vit ka qenë mirëmbajtja më e ulët e mundshme, tani që ka disa shpresa për kthimin e jetës në normalitet, njerëzit gjithashtu janë duke u argëtuar me flokët e tyre.

Mendoni nuancat e së kuqes si një trend kryesor, ashtu siç marrin interes hijet klasike si biondja e ngrohtë dhe e zeza.

Për t’ju frymëzuar, më poshtë ua sjellim disa nga ngjyrat me të cilat vlen të rrezikohet:

/Telegrafi/