Megan Markle dhe Harry kanë pasur një muaj të zënë, pas një njoftimi të rastësishëm të shtatzënisë dhe një dorëheqje të plotë dhe përfundimtare nga detyrat mbretërore.

Por e fundit nga çifti ishte një paraqitje në ngjarjen Stream On të Spotify X YouTube, në të cilën ata lidhën Archwell Audio.

Në lidhje me temën, Meghan tha: “Ne krijuam Archwell Audio për t’u siguruar që mund të ngremë zëra që ndoshta nuk po dëgjohen dhe të dëgjojmë historitë e njerëzve”.

Për këtë ngjarje, të dy Harry dhe Meghan dukeshin si një vizion i koordinuar i pranverës – Harry me një këmishë të bardhë dhe Meghan me një fustan të lezetshëm të shtypur në limon. Markle e shoqëroi pamjen me llojin më nostalgjik të tharjes së flokëve – kaçurrela ultra të këndshme të cilat më së shumti i kemi parë te motrat Kardashian.

Meghan ka qenë mjaft eksperimentale kohët e fundit kur bëhet fjalë për flokët e saj dhe kjo po pritet mjaft mirë nga adhuruesit e saj. /Telegrafi/