Manuali me 196 faqe për kompjuterin Apple II u shit në ankand për 787,483 dollarë.

Manuali i kushtohet Julian Brewer, djalit të Michael Brewer, i cili u bë një shpërndarës i Apple në Britaninë e Madhe në 1979.

“Julian, brezi yt është i pari që rritet me kompjuterë. Vazhdo, ndrysho botën!”, lexon në dedikimin, firmosur nga legjendar Steve Jobs, raporton cnn.

Jobs dhe Mike Markula u takuan me Julian Brewer 42 vjet më parë, kur të dy erdhën për të vizituar babanë e tij, Michael.

Steve Jobs nuk shkruante shpesh dedikime, dhe më pas në udhëzimet për kompjuterin Apple II, në të cilin Julian shkroi kodin e lojës, ai shkroi një dedikim për Julianin e ri, i cili përfundimisht u shit 42 vjet më vonë për gati 800 mijë dollarë.

Reklama
Reklama

Manuali u shit në ankandet RR. Shumë gjëra të lidhura me Steve Jobs u shitën atje. /Telegrafi/