Shumë njerëz mund të thonë se streçet nuk mund t’i zëvendësojnë pantallonat, por nëse ju jeni një fans i rehatisë dhe modës njëkohësisht, e dini se kjo nuk është gjithmonë e vërtetë

Sidoqoftë, tashmë ekziston një model që i bën streçet të duken më bukur në trup, duke e bërë dhe gjithë veshjen të duket ndryshe: streçet “stirrup”.

Detaji i vogël në fund të këmbës bën gjithë diferencën.

Kur Victoria Beckham e bëri në fillim, duke vendosur fundin e streçeve poshtë këpucëve, të gjithëve iu duk si një trend i çuditshëm, por, me kalimin e kohës, bota filloi ta provonte.

Disa po i quajnë “trendi i madh i radhës”:

“Stirrup” gjendet dhe tek pantallonat: