0Shares

Çdo prind në një kohë të caktuar, ka nevojë të qëndrojë larg stresit të fëmijëve të tyre, qofshin ato një natë në qytet apo në një cirk me miq të ngushtë.

Shumë prindër janë të shqetësuar për punësimin e një dadoje, të frikësuar se nuk do të jenë në gjendje të përballen me presionet e kujdesit për një foshnjë, transmeton Klan Kosova.

Të tjerët janë të hutuar për ligjet dhe udhëzimet që lënë pas fëmijën e tyre vetëm në shtëpi, dhe në cilën moshë duhet vepruar ashtu.

Por, sipas një studimi të fundit, ende nuk është caktuar një moshë se në çfarë periudhe duhet lënë fëmijën vetëm në shtëpi.

E gjithë ajo çka është e nevojshme sipas ligjit, thuhet se fëmija nuk duhet të përballet me rreziqe që mund t’iu shkaktonte vuajtje dhe zhgënjim fëmijëve..

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)