Ekrem Onuzi, 45-vjeçar, ishte duke kullotur bagëtinë në malin e Gjallicës kur është sulmuar nga një ari.

I plagosuri mori plagë të kokë, shpatull dhe në këmbë. Për shkak të terrenit të vështirë malor, nga Tirana u nis një helikopter për t’i ardhur në ndihmë.

Nga burime zyrtare mësohet se 45 vjeçari ndodhet jashtë rrrezikut për jetën dhe po transportohet për në Spitalin Ushtarak. /tch/