Duke aplikuar krem kundër rrezeve të diellit në fytyrën tuaj çdo ditë, i bëni vetes një nder të madh.

Nëse keni lëkurë të yndyrshme ose me akne, me siguri jeni person anti-krem dielli, falë një jete të gjatë që keni provuar kremra të ndryshme formulat e të cilave gjithmonë përmbanin yndyrë, të rëndë dhe me bllokues të poreve.

Kremrat kanë filluar të avancohen dhe po bëhen të përshtatshme për çdo lloj lëkure, në mesin e tyre janë kujdesur të ketë edhe kremra që i përshtaten lëkurës së yndyrshme dhe me akne.

Ditët me diell kanë filluar të afrohen dhe tani është koha e duhur për të zgjedhur një krem kundër diellit e cila ju përshtatet.

Ja disa nga kremrat që mund t’i përdorni dhe do t’ju ndihmojnë shumë:

/Telegrafi/