Chicago West mund të marrë përsipër perandorinë e bukurisë së mamasë Kim Kardashian një ditë.

Khloe Kardashian tregoi aftësitë e grimit të mbesës së saj katër vjeçare në një seri fotosh të ëmbla në Instagram të hënën, duke shkruar se vajza e vogël po bënte drejtimin kreativ të grimit të saj ndërsa bënte buzëkuqin.

Khloe po e lavdëronte vogëlushen duke thënë: “Ti je shumë e mirë në këtë”.

Pasi rregulloi buzët e tezës, Chicago kaloi në rimel, buzëkuq dhe skuqje.

Khloe dhe Chicago kanë qenë të lidhura qartë gjatë fundjavës së kaluar, kur shkuan në Milano për t’u ulur në rreshtin e parë në zbulimin e bashkëpunimit të mamasë Kim Kardashian Dolce & Gabbana të shtunën. /Telegrafi/

Reklama