Kur tashmë patjetër duhet të qëndroni në shtëpi, radha është që diçka të dobishme të bëni për veten

Ata të cilët janë mësuar të shkojnë në palestër me siguri tashmë i ndiejnë pasojat e pasivitetit. Ndoshta është koha që t’i jepni shansin treningut në shtëpi, transmeton Telegrafi.

Meqenëse shumica e njerëzve e kalojnë pjesën më të madhe të kohës në shtëpi, ju propozojmë ushtrimet për të cilat nuk ju nevojitet kurrfarë pajisjesh, por që nuk kërkojnë mundim disa orësh.

Ushtrimi më i gjatë është 17 minuta dhe e gjitha që ju nevojitet është shtroja, mirëpo nuk ka problem edhe nëse nuk e keni.

Mund të provoni edhe treningun intensiv prej 15 minutash.

Këtu është edhe ushtrimi shtatë minutash për muskuj të barkut:

/Telegrafi/