Nëse dëshironi të ndryshoni ngjyrën e flokëve dhe akoma nuk jeni të sigurta cilën ngjyrë ta provoni, po ju sjellim trendët për këtë sezon

Për fillim, është variacioni i flokëve të hirta, i cili elanin e vet e ka përjetuar në Pinterest, transmeton Telegrafi.

Atje hulumtimi i kuptimeve i ‘bionde e akullt’ është rritur për 45% në disa muaj të kaluar.

Në hap e ndjek edhe ngjyra e bakrit, edhe pse në sezonet e ardhshme do të barten edhe të gjitha variacionet e së kuqes, si ngjyra e koraleve të ashtuquajtur flokëverdhë dredhëz.

View this post on Instagram

A post shared by Hair By Mindy (@thatstylistmindy) on Feb 27, 2019 at 3:45pm PST

E zeza megjithatë, është nuanca e përsosur, ndërkaq sjell ngjyrën e bujshme të zezë me nëntonin e kaltër. Mu si edhe ngjyra e vërtetë e kaltër, kërkon cilësi të përsosur flokësh.

View this post on Instagram

A post shared by Kimberley Juda (@kimberley.juda) on Feb 5, 2019 at 1:44pm PST

Teknika e ashtuquajtur hapësirë negative, në të cilën një pjesë e sipërfaqes së flokëve mbetet e paprekur, sivjet do të mund të arrijë kulmin e vet, mu si edhe teknika tinsel të cilën e ka shpikur Kevin Murphy, por e cila ngjyrës së kaltër i jep kontrast në majë, në formë të së portokalltës.

View this post on Instagram

A post shared by Salon INXS (@saloninxs) on Jan 17, 2019 at 4:56am PST

Krem soda është teknikë e cila sjell variante të artë dhe karamel, të cilat i kemi parë në manekinet siç janë Gigi Hadid dhe Amber Heard.

View this post on Instagram

A post shared by All-Nutrient (@allnutrient) on Jan 22, 2018 at 7:30am PST

/Telegrafi/