LAJMI I FUNDIT:

Katër këshilla për një jetë të lumtur martesore

Katër këshilla për një jetë të lumtur martesore

Dita juaj e dasmës është një nga momentet më të rëndësishme në jetën tuaj.

Mund të ketë një ngritje të gjatë deri në ditën aktuale, ku po planifikoni çdo gjë, e cila mund të jetë mjaft stresuese!

Por kur jeta normale të kthehet, kjo mund të ndikojë në martesën tuaj. Mos lejoni që kjo të ndikojë tek ju dhe partneri juaj.

Ne ua sjellim disa këshilla për t’ju ndihmuar të jetoni një jetë të lumtur martesore:

Mos e lejoni ‘shishen’ të mbushet

Një nga gjërat më të këqija që mund të bëni është të mbushni emocionet tuaja. Ju mund të mendoni se ngritja e një problemi me partnerin tuaj mund të shkaktojë më shumë dëm, por e keni gabim. Mbajtja e asaj brenda do ta bëjë atë të ndërtohet dhe pastaj një ditë do të shpërthejë, zakonisht mbi gjërat më të vogla. Sigurohuni që të planifikoni kohë për të folur për problemet që keni me njëri -tjetrin dhe zgjidhini së bashku.

Gjestet e vogla shkojnë larg

Vazhdoni romancën me gjeste të vogla dashurie. Nuk keni pse të prisni ditën e Shën Valentinit për të blerë lule, ose ditëlindjen e tyre për të blerë një dhuratë. Ju as nuk keni nevojë të blini asgjë. Të kesh një banjë të nxehtë gati kur të kthehen nga puna ose të thuash që do të gatuash kur të jetë radha e tyre funksionon po aq mirë. Këto gjeste të vogla shkojnë shumë. Ato tregojnë se ju po mendoni për ta.

Tregojuni atyre që i doni

Nuk duhet të kalojë një ditë që të mos i tregoni partnerit tuaj se i doni. Edhe nëse ata janë duke qenë idiotë dhe ju nuk i pëlqeni veçanërisht në atë moment, thellë në zemër ju ende i doni ata.

Kur jeni të martuar e dini që secili prej jush e do njëri -tjetrin. Pse tjetër do të martoheshit? Por kjo nuk ju justifikon që të mos kujtoni partnerin tuaj për atë fakt. Ta thuash me zë të lartë e bën të vërtetë. Dhe ndonjëherë, nëse partneri juaj po kalon një ditë të keqe, është pikërisht ajo që ata duhet të dëgjojnë.

Bëni kohë për veten tuaj

Pas martesës, të dy do të ndiheni të dashur. Shumë afër njëri -tjetrit, duke mos dashur të kaloni kohë larg njëri -tjetrit. Vetëm kini parasysh, se shumë gjëra të mira mund të jenë të këqija për ju. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të keni hapësirën tuaj.

Sigurohuni që të kaloni kohë duke bërë gjërat tuaja. Koha për të bërë hobi, projekte, apo edhe vetëm kohë joproduktive me veten, kështu që të dy merrni një pushim nga njëri -tjetri. /Telegrafi/