Jennifer Garner ka ecur shumë tapeta të kuq – por ajo kurrë nuk ka qenë në gjendje të vendos vathët e duhur deri më tani.

Ylli i filmit “13 Going on 30” i tha Ellen DeGeneres se ajo kohët e fundit i shpoi veshët për herë të parë në moshën 48 vjeç.

Para se të shkonte, nëna e tre fëmijëve kërkoi miratimin nga babai i saj, i cili ishte gjithmonë i rreptë në lidhje me shpimet kur ishte më e re. “Unë kisha frikë se babait tim nuk do t’i pëlqente ende dhe ai tha ‘Jennifer, unë dua gjithçka që ti bën’, kështu që unë thash ‘Në rregull’,” tha ajo.

Megjithëse ajo e quajti procesin aktual “mesjetar” dhe tha se nuk ishte e sigurt nëse do të dëshironte të vendoste vathë pas kaq shumë kohësh pa ta, ylli tha se e do shkëlqimin.

“Unë jam aq emocionuar, sa nuk mund të besoj se kurrë nuk më ka shkuar në mendje ta bëj këtë,” tha ajo. “Unë i dua ata”. /Telegrafi/