Apple do të prezantojë modelet më të reja të telefonit të mençur iPhone 14 dhe iPhone 14 Pro Max më 13 shtator, e tashmë ka filluar të spekulohet se çfarë përmbajtje do të kenë opsionet e reja.

Në mesin e tyre flitet edhe për iOS 16,l që e bën ekranin dukshëm më të mirë sa i përket ngjyrave, transmeton Telegrafi.

Përmirësimet janë bërë edhe në ekranin e mbyllur – ku si opsion do të jetë edhe ekrani që gjithmonë do të qëndrojë i ndezur.

Në analizën e Mark Gurman, ai pretendon që iOS 16 do të ketë specifika plotësisht të reja që kanë të bëjnë me ekranin, që do të rrijë gjithmonë i ndezur pavarësisht se me pajisjen nuk punon askush.

Madje është folur që iPhone 13 Pro do të ketë një ekran të tillë, por ky funksion nuk ishte futur në të pasi u prezantua në shtator të vitit të kaluar.

Gurman pretendon që Apple ka vazhduar të punojë në këtë funksion dhe se tani është duke punuar në zhvillimin e iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max.

Ai ka prognozuiar se me prezantimin e modeleve të reja gjatë 13 shtatorit, ky funksion do të jetë plotësisht i zhvilluar dhe i qasshëm në iPhone 14 dhe iPhone 14 Pro Max. /Telegrafi/