Perceptimi për paranë ndryshon nga personi në person. Dikush është kursimtar i lindur, ata që e thërrasin veten fatlumë, janë të mirë edhe nga ana e kursimit, por të tjeret me shpirt ndërrmarrës ato para vetëm nuk i flejnë por edhe angazhohen në investime, dhe këtë term e thërrasim ‘ të jesh aktiv’ sepse u rritet ne vlerë.

Një prej investimeve më të sigurta dhe fitimprurëse gjithmonë është konsideruar investimi në patundshmëri, prej të cilës mund të përfitoni në dy forma: nga të ardhurat pasive prej qerasë, apo nga rritja e vlerës së investuar.

Në vendin tonë një trend më i ri është investimi në komplekse banesore të cilat janë në ndërtim e sipër sepse ‘e reja’ gjithmonë na bjen më shumë, por gjithashtu gjatë ndërtimit të banesës vlera e blerjes është me e ulët sesa pas përfundimit.

Rrjedhimisht, me të përfunduar ndërtimi dhe me të filluar jeta në këto komplekse. Vlera e investimit automatikisht rritet, e shkon gjithnjë duke u rritur, duke bërë që investimi juaj të jetë i suksesshëm.

Por, pyetja është nëse investimi juaj do të rritet? E gjitha varet kryekëput nga vendimi që ju do të merrni.

Për këtë ka disa faktorë kyq siç janë ndërtuesi, kushtet e kompleksit që po ndërtohet dhe lokacioni.

Një kombinim PERFEKT i të gjitha këtyre komponenteve është pa dyshim kompleksi Linda Premium Residence.

Ndërtuesi

Al Trade Center është ndërtuesi i atij që konsiderohet kompleksi më i mirë ndonjëherë në kryeqytet, Linda Premium Residence.

Konsideruar traditën dhe përvojën e madhe të Al Trade Center në realizimin e projekteve të mëdha arkitekturore, kompleksi Linda Premium Residence pritet të jetë burimi dhe natyrisht i gjithë fokusi i kompanisë është në realizimin e kompleksit më të veçantë të kryeqytetit.

Kushtet e kompleksit

Ky kompleks ka një listë të kushteve mjaft të pasur të cilën është vështirë që të përmbledhen të gjitha.

Megjithatë, të kesh penthouse dhe gjelbërim gjithandej përreth në banesë, sigurisht se e bën investimin tuaj më me vlerë, kur dihet se në këtë kompleks do të ketë siguri të hatashme dhe sistem “Smart Home” të menaxhimit të shtëpisë ku do që jeni.

Çerdhe, fitnes e market të dedikuar për kompleks, do të jenë vetëm disa prej risive tjera që e bëjnë kompleksin super të kompletuar dhe një investim i cili ja vlen për t’u bërë dhe i cili do të rikthente shumë më shumë në vlerë për ju.

Lokacioni

E fundit, por jo më e fundit për nga rëndësia është lokacioni. Po flasim për një prej zonave më atraktive të kryeqytetit, është “Prishtina e Re”.

E idejuar që perëndimi i diellit të përjetohet në formë unike, e gjendur në kodër, Linda Premium Residence ofron një mundësi speciale të investimit me çmim të volitshëm, tash sa është më herët dhe teksa kompleksi është në ndërtim e sipër.

Lokacioni ku po ndërtohet ky kompleks është fantastik, lidhet me Rrugën B dhe me qendrën e qytetit, kurse gjendet buzë rrugës A. Gjendet fare pranë qendrës së madhe tregtare, Albi Mall dhe Veternikut, prej ku keni qasje të shpejtë edhe në autostradë.

Pra, ju do të investoni në një lokacion përfekt me qasje në të gjitha pjesët e Prishtinës, pa kolona dhe me shumë rrugë alternative.

Verdikti

Keni të holla dhe po mendoni se ku t’i investoni që t’ua rrisni vlerën?
Apo keni të ardhura aktive të vazhdueshme ku do të shfrtytëzonit ndonjë mundësi të blerjes afatgjate më pagesë me këste?

Linda Premium Residence ju bën me banesë në dy format, në pagesë të menjëhershme apo edhe me pagesë afatgjate me këste falë bashkëpunimit me bankën NLB.

Investoni mençur – kontaktoni për më shumë detaje Linda Premium Residence:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar