Rrobat e njerëzve thonë shumë për ta.

Ndonjëherë gjithçka që ju duhet është të përpiqeni pak për pamjen tuaj, duke bërë gjëra si: larja e rrobave tuaja, hekurosja e tyre dhe të siguroheni që jeni duke veshur madhësinë e duhur për të ndryshuar plotësisht mënyrën se si dukeni, transmeton Telegrafi.

Por disa gra mundohen më shumë dhe përdorin hile të zgjuara të jetës që i bëjnë ato të duken tejet të kompletuara me shumë pak përpjekje.

Ja disa nga hilet që ia vlejnë t’i dini, sipas Bright Side:

Vendoseni rregullisht një rrip

Vishni këpucë me ngjyra

Vendosni syze dielli të formës katrore

Vishni rroba me ngjyrë të bardhë

Vendosni aksesorë me ngjyra

Kombinoni ngjyrën kafe dhe hiri

Vendosni më shumë se një çantë

Bëhu e çrregullt

/Telegrafi/