Këngëtarja e hitit “Shinigami Eyes”, 33 vjeç, ka shtuar një tjetër tatuazh të frymëzuar nga jashtëtokësorët në koleksionin e saj – si pjesë e “përpjekjes së saj të gjatë të ngadaltë për të pasur një trup të plotë alien” që është “i mbuluar plotësisht me bojë të bardhë”, siç shpjegoi ajo në Instagram Story.

Grimes tregoi gjithashtu një pamje nga afër të dizajnit të saj më të fundit: një model linjash të zbehta që përkulen nën gjoksin e saj dhe arrijnë një pikë në pjesën e sipërme të gjoksit të saj.

Transformimi me pamje të dhimbshme të yllit filloi në prill 2021, kur ajo kërkoi artistin e tatuazheve Tweakt dhe stilistin dixhital Nusi Quero për të ngjyrosur të gjithë shpinën e saj me vija të bardha të ngjashme.

Reklama
Reklama

“Mos bëni një foto të mirë, sepse më dhemb shumë dhe më duhet të fle haha, dhe do të jetë e kuqe për disa javë, por do të jenë plagë të bukura të alienëve”, shkroi Grimes një foto të dizajnit në atë kohë.

Quero e përshkroi tatuazhin e shpinës, i cili u përfundua në një seancë të vetme, si “një vendim i guximshëm dhe i bukur dhe hajmali që Grimes do të mbajë me vete nga këtu e tutje, një armaturë, një fushë spektrale që do ta ndikojë dhe mbrojë atë në mënyra të panjohura, por pa dyshim me një lloj dashamirësie”.

Reklama

Grimes, e cila ndan djalin 1-vjeçar X Æ A-Xii me ish-in Elon Musk, ka një sërë tatuazhesh të tjera – duke përfshirë një kokë alieni në dorë, një gjysmëhënë në gishtin e madh dhe simbolin e alkimisë për planetin Jupiter në gishtin e saj tregues. /Telegrafi/

Reklama