Aksesori i modës që simbolizon stilet vintage

Zonjat i mbulonin flokët me maramë për t’i mbrojtur nga shiu apo era, por me kalimin e kohës ajo u bë dekor për një bisht apo flokë të lëshuar.

Maramat më të vogla janë ideale për këtë stil, transmeton Telegrafi.

Maramat e buta dhe elegante janë një nga atutë pranverore të vajzave që duan elegancën.

Flokëgjatat e dinë se topuzët ndonjëherë kanë nevojë për përforcim stilistik.

Zonjat boho dekorojnë flokët e tyre të lëshuar me aplikime dhe detaje të ndryshme.

Shiritat prej sateni ose mëndafshi do të dekorojnë bukur një bisht të ulët ose një topuz të vogël.

Kjo mënyrë e lidhjes është e lezetshme – shalli shkon nga mbrapa përpara, nyja është pak mbi ballë.

Nëse modeli juaj është Grace Kelly, kjo është një zgjidhje e mrekullueshme e modës.

Tonet jeshile janë disa nga simbolet elegante të pranverës. /Telegrafi/