Lucy dhe Annie Dixon nga Solihull i Anglisë, është dashur të presin për një kohë që të marrin 350 mijë eurot e fituara në lotari, sepse e kishin shqyer tiketën.

Gruaja 48-vjeçare dhe motra saj tetë vite më e re, ishin gëzuar aq shumë që nisën të kërcejnë dhe të luajnë, kur papritmas e grisën dëshminë se janë fituese, transmeton Telegrafi.

Tiketa gërvishtëse të cilën fituesit e grisën pa dashje

Verifikimi se gjithçka është në rregull ka marrë kohë, sepse nevojiten kontrolle të hollësishme.

“Ishte një pritje e vështirë, më dukej sikur dikush po i mbante paratë tona. Në fakt, fajin e kishim vet”, ka thënë Anne lidhur me rastin.

Gëzohen që iu dhanë paratë edhe pse me vonesë

Mirëpo, pasi iu janë dhënë të hollat, ata janë gëzuar dhe kanë lënë prapa eksperiencën e keqe. /Telegrafi/