Treningu më i mirë: Deri në përsosmëri të barkut të sheshtë për vetëm pesë minuta

Stomak të sheshtë nuk është e lehtë të keni… çdo gjë është çështje e vullnetit dhe disiplinës! – transmeton Telegrafi.

Femrat e sotme thjesht nuk kanë kohë për veten dhe kujdesin për shëndetin e tyre. Pa shkuar në palestër është e mundshme të arrini rezultate fantastike për stomak të sheshtë dhe muskulor.

Ndani çdo ditë vetëm pesë minuta për këto ushtrime të cilat do të skalisin stomakun tuaj dhe do t’ju ndihmojë që me plot vetëbesim të vishni rroba banje apo komplete veshjesh.

Kjo video ju udhëheq nëpër pesë minuta të ushtrimeve intensive për stomak, pa pushim.

Janë paraparë për ushtrime të përditshme, në rehatinë e shtëpisë suaj.

Na tregoni rezultatet…

/Telegrafi/