Tradicionalisht Black Friday vazhdon edhe këtë vit, për të 7-tin me radhë në Kosovë! Ku tjetër, pos n’shpi t’vet! N’Top Shop Kosova, aty ku edhe filloi në vitin 2013. Me 29 Nëntor është sivjet! Por ju, mund të merrni VIP qasje, duke REZERVUAR KËTU më herët se krejt.

Çka sjell Top Shop sivjet për Black Friday?

Sipas prononcimeve, TopShop këtë vit ka rezervuar oferta të papërseritshme që ndodhin një herë në vit, oferta këto që do të kursejnë xhepin e blerësit në maksimum me zbritje të jashtzakonshme në të gjitha produktet, vlera këto që shkojnë mesatarisht për një shportë të zakonshme me kursime deri në 350€.

Këtë vit, trendet e kërkimeve online për oferta dhe termin “Black Friday” në Kosovë po thejnë rekorde 2 javë para se Black Friday të filloj me dyfishin e popullaritetit krahasuar me vitin e kaluar.

Për herë të parë në 7 vite, Top Shop është deklaruar se këtë vit përveq ofertave speciale do të sjellë produkte me edicion të limituar vetëm për Black Friday, me çmime që nuk ju shkojnë as në mend. Për t’i përfituar ato, REGJISTROHUNI KËTU.

Risi, ZBRITJE, oferta speciale , dhurata dhe shumë ekskluzivitete tjera- pritet t’i sjell ky Black Friday në Top Shop.

Përveq blerjeve në dyqane, ju mund të përfitoni edhe online. Për shkak të kërkesës së madhe që gjithmonë tejkalon pritshmëritë, për t’i paraprirë një Black Friday ndryshe nga vitet e kaluara, Top Shop ju fton të regjistroheni KËTU për t’u njoftuar të parët rreth zbritjeve të çmendura që po vijnë këtë vit. Njoftohuni të parët!

Kaos i madh zbritjesh, nga 29 Nëntor deri me 2 Dhjetor!

Nga 29 Nëntor deri me 2 Dhjetor, përfitoni nga ofertat që do t’u befasojnë të gjithëve. Oferta speciale në produktet me të mira në treg! Përfitoni mençur duke investuar në produktet që nuk i blejmë çdo ditë sepse aty mund të kurseni më së shumti.

Ne ju mirëpresim! Me t`29tin sivjet. Ku tjetër, pos n’shpi t’vet. Aty, ku zbritjet MË TË MËDHA të vitit, ke me i gjet.

artikull i sponsorizuar