Të famshme si Beyonce dhe Jennifer Aniston janë të rrethuara nga industria e bukurisë çdo ditë – nga artistët e grimit te stilistët e flokëve – kështu që nuk është për t’u habitur që ato kanë marrë disa këshilla të vlefshme bukurie gjatë rrugës.

Sidoqoftë ka një njeri të famshëm, të cilit i besojnë të gjithë për njohuritë e kujdesit për lëkurën më shumë se shumicës: Victoria Beckham.

Me linjën e bukurisë nën emrin e saj dhe përmbajtjen e përkushtuar ndaj bukurisë e rekomandimeve të produkteve në Instagramin e saj, dashuria e Beckham për të gjitha gjërat rreth botës së bukurisë është e dukshme.

Për më tepër, ekziston fakti që në moshën 47 vjeçare, ajo duket e pabesueshme.

Më poshtë ua sjellim rekomandimet më të mira të produkteve, këshillat e bukurisë dhe ritualet e kujdesit të lëkurës që kemi mësuar nga Instagrami i Victoria Beckham:

Ajo adhuron masazhet e fytyrës

Ajo përdor produkte natyrale të trupit

Ajo është e fiksuar të mbajë lëkurën e saj të hidratuar

Ajo përdor një sfungjer për të aplikuar pudrën

Ajo kurrë nuk udhëton pa rregullues flokësh

Ajo kurrë nuk i lë pas dore kutikulat e saj

Ajo është një adhuruese e madhe e maskave të syve

Ajo përdor të njëjtin krem hidratues ditën dhe natën

Ajo ushqehen lëkurën e saj nga brenda, jashtë

Ajo përdor terapi të lehta për të mbajtur lëkurën e saj nën kontroll