Angelina Jolie arriti të bënte një kostum të plotë të bletarie të dukej joshës ndërsa u dha të diplomuarve të Observatorit Francez të Apidologjisë diplomat dje (e mërkurë).

Jolie bashkëpunoi me shtëpinë franceze të aromave dhe kozmetikës Guerlain për projektin “Gratë për bletët”, së bashku me UNESCO dhe Observatoire Français d’Apidologie.

Sipas UNESCO-s, “dhjetë gra nga pesë biosfera do të mirëpriten në një kurs trajnimi të përshpejtuar 30-ditor në OFA’s Domaine de la Sainte-Baume (Provence, Francë) çdo vit”.

“Për pesë vjet, 50 pjesëmarrës do të mësojnë bazat teorike dhe praktike të bletarisë, duke përfshirë drejtimin e një bletarie profesional”.

Programi filloi më 21 qershor, që do të thotë se Jolie po paraqiste klasën inauguruese të programit me letrat kredenciale. Ajo kishte veshur një fustan ngjyrë kafe dhe sandale për pjesën e prezantimit të ceremonisë, ndërsa veshjen e bletarisë e shoqëroi me çizme elegante. /Telegrafi/