Procesi i verifikimit të votave është ndërprerë pas kundërmimit të zarfeve të ardhura nga Serbia.

Nga kjo raportohet se disa zyrtar kanë marr alergji nëpër duar.

Vëzhguesi i organizatës Germin: Pasi janë hapur zarfet kanë filluar reaksione të skuqjes, në duar, sy dhe kruarje Vëzhguesi i organizatës Germin: Pasi janë hapur zarfet kanë filluar reaksione të skuqjes, në duar, sy dhe kruarje

Lajmin për Telegrafin e ka konfirmuar zyrtari nga Divizioni i Shërbimit të Votuesve në KQZ, Besnik Buzhala.

Për shkak të zarfeve të ardhura nga Serbia, 26 zyrtarë marrin alergji Për shkak të zarfeve të ardhura nga Serbia, 26 zyrtarë marrin alergji

“Është ndërpre procesi i verifikimit të votave të zarfeve të ardhura nga Serbia. Nuk ka të bëjë një herë me helmim, është vetëm alergji. Lajmi që po qarkullon është i pavërtetë, pastaj që verifikohen diçka më shumë prej analizave është çështje tjetër. Njëherë, simptomat e para javë vetëm alergji nëpër duar, nuk ka asgjë më shumë, tash çka del nga testet unë nuk mund ta di”, tha Buzhala.

Nis verifikimi i votave të ardhura nga Serbia Nis verifikimi i votave të ardhura nga Serbia

Në Qendrën e Verifikimit të Votave ka filluar procesi i verifikimit të votave të ardhura nga Serbia me postë për zgjedhjet e 6 tetorit. /Telegrafi/