LAJMI I FUNDIT:

Homologimi i Veturave

31 Artikuj

Osmani dekreton ligjin për heqjen e homologimit të veturave dhe ligjin për marrëveshjen financiare IPA

Osmani dekreton ligjin për heqjen e homologimit të veturave dhe ligjin për marrëveshjen financiare IPA

Kosovë
Heqja e homologimit, pezullimi i vendimit për taksën prej 5 eurove për ‘tiketat ngjitëse’ dhe shkarkimi i Bordit të Autoritetit të Hekurudhave – ngjarjet kryesore të javës së kaluar në ekonomi

Heqja e homologimit, pezullimi i vendimit për taksën prej 5 eurove për ‘tiketat ngjitëse’ dhe shkarkimi i Bordit të Autoritetit të Hekurudhave – ngjarjet kryesore të javës së kaluar në ekonomi

Albert Spahiu
Miratohet Ligji për heqjen e homologimit për Automjete

Miratohet Ligji për heqjen e homologimit për Automjete

Të Tjera
Kuvendi pritet ta votoj Ligjin që largon homologimin e automjeteve

Kuvendi pritet ta votoj Ligjin që largon homologimin e automjeteve

Të Tjera
Shuarja e AKP-së, reduktimi i shtesave për pensionistët dhe votimi për heqjen e homologimit – disa nga vendimet në 100 ditëshin e Qeverisë Kurti

Shuarja e AKP-së, reduktimi i shtesave për pensionistët dhe votimi për heqjen e homologimit – disa nga vendimet në 100 ditëshin e Qeverisë Kurti

Albert Spahiu
Çfarë parasheh Projektligji për heqjen e homologimit të automjeteve në Kosovë?

Çfarë parasheh Projektligji për heqjen e homologimit të automjeteve në Kosovë?

Albert Spahiu
Votimi për heqjen e homologimit, finalizimi i manualit për mbajtjen e dasmave dhe fillimi i hartimit të pakos së re financiare për rimëkëmbjen ekonomike – top ngjarjet e javës

Votimi për heqjen e homologimit, finalizimi i manualit për mbajtjen e dasmave dhe fillimi i hartimit të pakos së re financiare për rimëkëmbjen ekonomike – top ngjarjet e javës

Albert Spahiu
Kuvendi i Kosovës sot shqyrton heqjen e homologimit të automjeteve

Kuvendi i Kosovës sot shqyrton heqjen e homologimit të automjeteve

Financa
Komisioni voton në parim Projektligjin për Automjete që parasheh heqjen e homologimit

Komisioni voton në parim Projektligjin për Automjete që parasheh heqjen e homologimit

Të Tjera
Kurti: Filloi fundi i zhvatjes përmes homologimit, është në duart e deputetëve ndryshimi i Ligjit për Automjete

Kurti: Filloi fundi i zhvatjes përmes homologimit, është në duart e deputetëve ndryshimi i Ligjit për Automjete

Ekonomi
Kryeziu: Po e largojmë homologimin e veturave si detyrim

Kryeziu: Po e largojmë homologimin e veturave si detyrim

Të Tjera
Sërish dështon të miratohet ndryshimi i Ligjit për heqjen e homologimit për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

Sërish dështon të miratohet ndryshimi i Ligjit për heqjen e homologimit për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

Financa
S’ka kuorum, nuk miratohet ndryshimi i Ligjit për heqjen e homologimit për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

S’ka kuorum, nuk miratohet ndryshimi i Ligjit për heqjen e homologimit për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

Të Tjera
Miratohet propozimi për ndryshimin e Ligjit për Automjetet, pritet të hiqet homologimi për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

Miratohet propozimi për ndryshimin e Ligjit për Automjetet, pritet të hiqet homologimi për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

Të Tjera
Ndërpritet monopoli i Homologimit, MIT-ja autorizon edhe gjashtë qendra të tjera homologimi

Ndërpritet monopoli i Homologimit, MIT-ja autorizon edhe gjashtë qendra të tjera homologimi

Kosovë
Ministria e Transportit: Hiqet homologimi për automjetet e reja

Ministria e Transportit: Hiqet homologimi për automjetet e reja

Të Tjera
Bashkimi Evropian mirëpret vendimin për heqjen e homologimit për veturat e reja

Bashkimi Evropian mirëpret vendimin për heqjen e homologimit për veturat e reja

Ekonomi
Dorëzohet në Kuvend të Kosovës peticioni për heqjen e monopolit të homologimit

Dorëzohet në Kuvend të Kosovës peticioni për heqjen e monopolit të homologimit

Të Tjera
Lekaj: Do ta ulim çmimin e homologimit të veturave

Lekaj: Do ta ulim çmimin e homologimit të veturave

Të Tjera
Debati për homologim – mbyllet seanca pa asnjë vendim

Debati për homologim – mbyllet seanca pa asnjë vendim

Kosovë
Homologimi i veturave, kërkohet krijimi i një udhëzimi të ri administrativ për ndaljen e monopolit

Homologimi i veturave, kërkohet krijimi i një udhëzimi të ri administrativ për ndaljen e monopolit

Të Tjera
Nis seanca, deputetët diskutojnë për homologimin e veturave

Nis seanca, deputetët diskutojnë për homologimin e veturave

Të Tjera
Kurti: Kemi nevojë për ndarjen e qeverisjes publike nga tajkunët privatë

Kurti: Kemi nevojë për ndarjen e qeverisjes publike nga tajkunët privatë

Kosovë
Kuvendi mblidhet në seancë të jashtëzakonshme për homologimin e veturave

Kuvendi mblidhet në seancë të jashtëzakonshme për homologimin e veturave

Të Tjera