LAJMI I FUNDIT:

Haxhi Shala

168 Artikuj

Konfirmohet aktakuza e përbashkët ndaj Januzit, Bahtjarit dhe Shalës

Konfirmohet aktakuza e përbashkët ndaj Januzit, Bahtjarit dhe Shalës

Drejtësi
Specialja ua vazhdon paraburgimin Haxhi Shalës dhe Sabit Januzit

Specialja ua vazhdon paraburgimin Haxhi Shalës dhe Sabit Januzit

Drejtësi
I vazhdohet paraburgimi Haxhi Shalës

I vazhdohet paraburgimi Haxhi Shalës

Drejtësi
Specialja kërkon të kontakohet urgjentisht Ministria e Drejtësisë lidhur me financimin e avokatëve të Shalës, Januzit dhe Bahtijarit

Specialja kërkon të kontakohet urgjentisht Ministria e Drejtësisë lidhur me financimin e avokatëve të Shalës, Januzit dhe Bahtijarit

Drejtësi
Gjykata Speciale, ZPS dorëzon aktakuzën e përbashkët ndaj Januzit, Bahtijarit e Shalës

Gjykata Speciale, ZPS dorëzon aktakuzën e përbashkët ndaj Januzit, Bahtijarit e Shalës

Drejtësi
Haxhi Shala del Gjykatës Speciale në Hagë, nuk deklarohet rreth akuzave

Haxhi Shala del Gjykatës Speciale në Hagë, nuk deklarohet rreth akuzave

Kosovë
Haxhi Shala sot del para Gjykatës Speciale

Haxhi Shala sot del para Gjykatës Speciale

Kosovë
Specialja publikon aktakuzën ndaj Shalës: Përmenden 200 mijë euro dhe marrëveshja me dëshmitarin për tërheqjen e dëshmisë

Specialja publikon aktakuzën ndaj Shalës: Përmenden 200 mijë euro dhe marrëveshja me dëshmitarin për tërheqjen e dëshmisë

Drejtësi
Detaje të tjera për arrestimin e Haxhi Shalës, Specialja: Ai dhe dy persona të tjerë nxitën një dëshmitar të tërhiqte dëshminë

Detaje të tjera për arrestimin e Haxhi Shalës, Specialja: Ai dhe dy persona të tjerë nxitën një dëshmitar të tërhiqte dëshminë

Drejtësi
ZPS konfirmon trasferimin e Haxhi Shalës në Hagë, dyshohet për pengim të drejtësisë

ZPS konfirmon trasferimin e Haxhi Shalës në Hagë, dyshohet për pengim të drejtësisë

Drejtësi
Reagon djali i Haxhi Shalës: Jemi njoftuar për transferimin e tij në Hagë, nuk i dimë arsyet

Reagon djali i Haxhi Shalës: Jemi njoftuar për transferimin e tij në Hagë, nuk i dimë arsyet

Kosovë
Bastisja dhe ndalimi i Haxhi Shalës nga Specialja, reagon KMLDNJ

Bastisja dhe ndalimi i Haxhi Shalës nga Specialja, reagon KMLDNJ

Kosovë
Haxhi Shala transferohet në Hagë

Haxhi Shala transferohet në Hagë

Kosovë
Kryeziu: Haxhi Shala po mbahet në zyrat e EULEX-it, pritet që gjatë ditës të transferohet në Hagë

Kryeziu: Haxhi Shala po mbahet në zyrat e EULEX-it, pritet që gjatë ditës të transferohet në Hagë

Kosovë
Specialja aksion në Prishtinë, raportohet se Haxhi Shala po intervistohet

Specialja aksion në Prishtinë, raportohet se Haxhi Shala po intervistohet

Kosovë
Shala: Radomiroviq ishte pjesë e ushtrisë serbe, Kurti s’është dashur ta emërojë zëvendësministër

Shala: Radomiroviq ishte pjesë e ushtrisë serbe, Kurti s’është dashur ta emërojë zëvendësministër

Kosovë


mob5