Ashley Streicher, floktare e shumë njerëzve të famshëm, thotë se zakonisht njerëzit i tremben ballukeve sepse i provojnë njëherë në rini/adoleshencë, por me kalimin e kohës gjërat mund të ndryshojnë

“Mënyra si rriten, vijat e flokëve, struktura e tyre, ashtu si edhe eksperti tek i cili do të shkoni, të gjitha ndryshojnë me kalimin e viteve, prandaj është mirë ta keni gjithnjë si opsion një ‘ndryshim me balluke’. Për më tepër, nëse nisni nga diçka minimaliste, nuk rrezikoni shumë dhe flokët kthehen prapë aty ku ishin.”

Shihni pesë prej ballukeve më trend të këtij viti dhe konsultohuni me floktarin tuaj se cila do t’ju shkonte më shumë, shkruan Bustle.

1. Balluket “curtain” (perde)

2. Mikro-balluket

3. Balluket “Birkin”, frymëzuar nga ikona franceze e viteve ’60, Jane Birkin

4. Balluket me shtresa – Idealet për kaçurrelat

5. Balluket “wispy” (të holla – me më pak flokë)

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)