Cardi B ka një ndikim te fansat me momentet e saj mahnitëse të flokëve dhe grimit.

Brenda vetëm disa ditësh, ajo do të shkojë nga vendosja e një paruke voluminoze të kuqe për të dalë në një të zezë, të thjeshtë me onde, transmeton Telegrafi.

Disa nga paruket më ikonike të Cardi B i gjeni më poshtë:

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

/Telegrafi/