Grimi i skuqur është zgjidhje e përshtatshme për raste të ndryshme dhe kombinime të shumta të veshjeve

Artistja e kozmetikës Pallavy Simons këshillon që para fillimit të grimit të qitet baza, e cila mundëson qëndrim më të gjatë të grimit në fytyrë dhe mbron nga djersitja, kushtet e motit, transmeton Telegrafi.

Radhitja e ngjyrave është e rëndësishme dhe e domosdoshme.

Sytë përfundoni me pudër ngjyrë trëndafili apo me hijesim, pastaj me laps rregulloni faqet dhe hundën.

Në fund qitni buzëkuq në nuancë të ngjashme.

/Telegrafi/