Ashtu si ne, të famshmit janë gjithashtu duke u izoluar.

Kjo do të thotë se jeta e tyre magjepsëse (e cila, për shumë, zakonisht përfshinë një ekip të stilistëve dhe koloristëve) kanë ndryshuar plotësisht, transmeton Telegrafi.

Më poshtë gjeni disa nga ndryshimet që bënë gjatë izolimit:

Pink

Elle Fanning

Miley Cyrus

Jennifer Love Hewitt

/Telegrafi/