Shpesh kur shikojmë emisione televizive nga e kaluara kemi gjëra negative për të thënë në lidhje me zgjedhjet e stilit.

Shumë nga veshjet që shohim në ekran të atyre viteve, janë plotësisht jashtë modës tani.

Por, sa herë që ri-shohim ‘Friends’, seri e viteve ’90 , ndjenja është krejtësisht e ndryshme.

Courteney Cox: Ishte e emocionuese, por nuk do të ketë një bashkim tjetër të “Friends” Courteney Cox: Ishte e emocionuese, por nuk do të ketë një bashkim tjetër të “Friends”

Nuk është sekret që moda e viteve 90 është në mes të një ringjalljeje të madhe, dhe veshjet e ‘Friends’ përbëjnë disa nga komponentët më të fuqishëm në botë të modës.

Rachel, Monica, dhe madje edhe Gunther… ne i adhurojmë veshjet tuaja.

 Veshjet nga të cilat mund të inspiroheni i gjeni më poshtë:

Reklama

/Telegrafi/