Dizajnerët theksojnë se përqendrimi do të jetë në pjesët më femërore që i miklojnë figurën dhe theksojnë më të bukurat mbi të

I këtillë është edhe ky fund, i cili absolutisht do të dominojë, transmeton Telegrafi.

Këto janë funde me palosje në të cilat, jo vetëm që do të dukeni fenomenale, por edhe do të ndiheni ashtu.

Për shkak të prerjes asimetrike dhe palosjeve të rregulluara bukur, krijohet iluzioni i një figure të hollë.

Përveç kësaj, do të mund ta vishni në raste të shumta, sepse përshtatet lehtësisht në kombinime të rastësishme, por edhe në ato më elegante.

Kjo është një pjesë në të cilën ia vlen të investohet.

View this post on Instagram

A post shared by SASSY (@sassy_nic)

/Telegrafi/