Nëse keni flokë të hollë, kjo do të thotë që secila qime veç e veç – është e butë, ka mungesë vëllimi dhe shpejt humb formën

Nëse keni flokë të hollë që u mungon vëllimi dhe keni problem t’u jepni formë, mbase ka ardhur koha të shkoni te floktari, transmeton Telegrafi.

Për fat të mirë, ka iluzione optike që floktari juaj mund t’i krijojë që flokët tuaj të duken më të trashë.

Nëse keni flokë delikatë dhe të hollë, stilin që do ta zgjidhni ka rëndësi të madhe.

Gabimet më të mëdha në formësimin e flokëve të hollë apo delikat bëhen kur përdorni regjeneratorë apo vajra të rëndë. Për këtë shkak flokët e hollë do të duken shumë shpejt të yndyrshme.

Bashkë me këtë, ata do të bëhen shumë më të rëndë, gjë që do të pengojnë potencialin e tyre për dukje më vëllimore dhe më valëvitëse.

Atëherë nuk do t’ju ndihmojë as frizura e shkurtuar në mënyrë strategjike.

Bob me apo pa balluke

Bob me shtresa minimale

Flokë të gjatë, të prera rrafsh me shtresa të cilat rrumbullakojnë fytyrën

Frizura piksi

/Telegrafi/