Nëse pyesni çfarë është në trend, vetëm shikoni veshjet e Jennifer Lopezit dhe çdo gjë do të jetë e qartë për ju

Gjatë dimrit, pjesa më e zakonshme janë sigurisht xhinset dhe modeli që “shëtiti” Jennifer do të jetë një hit absolut, si gjatë dimrit ashtu edhe gjatë ditëve të pranverës.

Ky model më i gjerë kombinohet më së miri me fanella ose bluza më të ngushta, në mënyrë që të arrihet harmonia.

Sidoqoftë, ekspertët e modës këshillojnë femrat trupshkurtra të anashkalojnë këtë model, sepse kjo do ta bëjë figurën e tyre më të gjerë.

Foto: Profimedia

Gjithmonë vishni me taka të larta, këshillojnë ata.

Jennifer zgjodhi një bluzë të zezë klasike dhe një triko interesante dhe tregoi se sa stilimi i rastësishëm mund të duket i fuqishëm.

A jeni adhuruese e modeleve si kjo?

/Telegrafi/