Pas një viti të shënuar nga tutat dhe pantofla, është normale të mos keni inspirim të mjaftueshëm.

Por, inspirimin mund ta merrni nga vajzat e famshme të cilat mundohen të japin më të mirën nga vetja me paraqitjet e tyre.

Edhe pse askush në të vërtetë nuk ka shkuar shumë kudo muajt e kaluar, personazhet e famshëm akoma kanë shfaqur pamje të stilit të rrugës gjithandej.

Duke filluan nga JLo e deri te Irina Shayk ka mjaftueshëm personazhe që dhurojnë kombinime fantastike.

Më poshtë gjeni disa prej tyre:

Jennifer Lopez

Selena Gomez

Bella Hadid

Katie Holmes

Elsa Hosk

Kenall Jenner

Sofia Richie

Irina Shayk

/Telegrafi/