Ylli zbuloi një model të ri të shkurtër dhe kaçurrel në Instagram. Vendimi i Union për të prerë të gjitha flokët e saj erdhi pas disa ditësh lëkundjeje të një kunji të drejtë në gjatësi të mjekrës .

“Kështu që, unë bëra një gjë,” shkroi aktorja 48-vjeçare së bashku me gjashtë foto të flokëve të saj të rinj.

“Filmat gjithmonë tregojnë gratë që presin flokët kur gjithçka është keq”, shtoi ajo, “por unë doja të dija ndjesinë e të bërit një ndryshim kur gjërat janë në rregull”.


Union pranoi se prerja ka nevojë për përshtatje, pasi ndihej “e huaj” për të, por që ajo ende e donte shumë pamjen e saj të re.

Në shtator të vitit 2020, Unioni foli për mënyrën sesi flokët e saj kanë përfaqësuar atë që ishte. “Unë gjithmonë kam qenë e interesuar për flokët e mi dhe kam kuptuar se si modelet e flokëve kanë treguar personalitetin tim dhe më përfaqësojnë mua në botë”,  tha Union në një intervistë në atë kohë. “Unë kujtoj që njerëzit gjithmonë kanë një mendim se si duhet dhe nuk duhet të duken flokët e mi, nga familja në mjediset e punës”. /Telegrafi/