Seriali më i shikuar në Kosovë, “Familja Moderne”, do të rikthehet por vetëm deri në muajin janar, kanë thënë burime të afërta me realizuesit e serialit.

Edhe pse u paralajmërua se seriali do të ndërpritej nga RTK-ja për shkak të mungesës së buxhetit, duket se pas një marrëveshje në mes të producentëve dhe përfaqësuesve të RTK-së, seriali do të vazhdojë të shfaqet, por vetëm deri në muajin janar.
“Xhirimet për sezonin e ri fillojnë sonte, ndërsa marrëveshja është arritur që ‘Familja Moderne’ të transmetohet vetëm deri në janar”, ka thënë burimi, siç përcjell Infopress. /Telegrafi/