LAJMI I FUNDIT:

E zeza dhe kombinimet tjera

E zeza dhe kombinimet tjera

Kombinimi i zezës me të bardhën, do të ishte ideale për këtë stinë. Në rast se keni një palë pantallona të zezë vishini me një këmishë të bardhë, një shall i lehtë ngjyrë pastel ose panë, do të krijonte një sintoni perfekte.

Këtë sezon e zeza e veshur komplet me ngjyrat e tjera do të duket shumë bukur, kështu kombinimet me ngjyrat e tjera. Nga ana tjetër, ajo shumë mirë mund të kombinohet edhe me dy ngjyra të tjera, por edhe vetëm me një.

Bardh e zi
Edhe pse mbetet kombinimi klasik i ngjyrave, bardh e zi me të do të dukeni gjithnjë shik, pasi edhe verën që vjen do të jetë në modë. Edhe pse duhet ta pranojmë se mënyra më e thjeshtë për të bërë modë është bardh e zi.


E zeza
Jo vetëm me rroba, por e zeza në rroba mund të kombinohet shumë mirë edhe me aksesorët me ngjyra. Ku shumë bukur mund të duken rrobat e zeza me bizhu të verdha, neon, edhe me një çantë jeshile të ndezur.

/Telegrafi/