Kandidatja për deputete nga radhët e PDK-së, për zgjedhjet nacionale të 6 tetorit, Dhurata Hoxha, ka ftuar qytetarët të dalin të votojnë, për përfaqësuesin e duhur, partinë dhe platformën, për qytetarët dhe shtetin, e ato i ka numri 112 dhe Partia Demokratike.

Hoxha ka ftuar qytetarët, në veçanti votuesit që për herë të parë votojnë, ta votojnë numrin 27, sepse, ajo ka dëshmuar me vepra se e lufton korrupsionin, ka kontribuar për fuqizimin e grave, ka kontribuar në fuqizimin e shtetit dhe shtetësisë.

Dhurata Hoxha ka theksuar po ashtu se “gratë dhe të rinjtë duhet ta gjejnë lumturinë, këtu, duke u fuqizuar ekonomikisht, me perspektivë dhe të lumtur në Republikën e Kosovës, prandaj, voto! Ndërtojmë të ardhmen, për Ty dhe Shtetin!”

Postimi i plotë

“Qytetare e qytetar i nderuar,

Ti që je me të drejtë vote, ti që voton për herë të parë,

Të ftoj të dalësh në votim, më 6 tetor. Vota jote, merr vlerë e peshë, kur atë ia besoni përfaqësimit të duhur, në partinë e duhur, me platformë politike dhe ofertë për qytetarët dhe shtetin, për mandatin 4 vjeçar.

Të gjitha këto kushte i plotëson votimi i numrit 112 dhe Kadri Veselin, me numrin 1, për Kryeministër.

Kërkoj votën tënde po ashtu, për numrin 27.

E kërkoj votën për PDK, Kadri Veselin dhe numrin tim, 27, për shumë arsye.

Republikën e Kosovës e dua pa korrupsion, shtet me gjasa e mundësi të barabarta, të zhvilluar ekonomikisht me ndërmarrësi dhe inovacion.

E kërkoj votën tënde, sepse, kam dëshmuar me vepra se e luftoj korrupsionin, kam kontribuar për fuqizimin e grave, kam kontribuar në fuqizimin e shtetit dhe shtetësisë tonë dhe sundimin e ligjit.

Gratë dhe të rinjtë duhet ta gjejnë lumturinë, këtu, duke u fuqizuar ekonomikisht, me perspektivë dhe të lumtur në Republikën e Kosovës, prandaj, voto! Ndërtojmë të ardhmen, për Ty dhe Shtetin!

Falënderoj të gjithë përkrahësit dhe mbështetësit e kësaj fushate, të cilët na u gjendën pranë dhe përcollën mesazhin tonë, mesazhin e fitores së vizionit tonë, platformën e Kryeministrit të ardhshëm, Kadri Veseli.

#PDK112 #KadriVeseli1 #DhurataHoxha27”