LAJMI I FUNDIT:

Blerim Kuçi

104 Artikuj

Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit

Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit

Të Tjera
Kuçi jep arsyet e dorëheqjes nga posti i ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit

Kuçi jep arsyet e dorëheqjes nga posti i ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit

Të Tjera
Jep dorëheqje ministri Blerim Kuçi

Jep dorëheqje ministri Blerim Kuçi

Kosovë
Kuçi në Këshillin e Ministrave të Komunitetit të Energjisë: Serbia po shkel traktatin duke bllokuar linjat transmetuese

Kuçi në Këshillin e Ministrave të Komunitetit të Energjisë: Serbia po shkel traktatin duke bllokuar linjat transmetuese

Energjetika
​Kuçi për dhënien e licencave për dy hidrocentralet: Disi jam bindur se është vendim i drejtë

​Kuçi për dhënien e licencave për dy hidrocentralet: Disi jam bindur se është vendim i drejtë

Të Tjera
Një muaj pas krijimit të Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim, Kosova anëtarësohet në rrjetin evropian GÉANT

Një muaj pas krijimit të Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim, Kosova anëtarësohet në rrjetin evropian GÉANT

Të Tjera
Ministri Kuçi infektohet me COVID-19

Ministri Kuçi infektohet me COVID-19

Të Tjera
Kuçi: Ekzekutohen 1 milion euro për pagat e punëtorëve të Trepçës

Kuçi: Ekzekutohen 1 milion euro për pagat e punëtorëve të Trepçës

Financa
​Kuçi e Janova arsyetojnë licencimin e hidrocentraleve të Kelkosit, thonë se nuk pati ndërhyrje politike

​Kuçi e Janova arsyetojnë licencimin e hidrocentraleve të Kelkosit, thonë se nuk pati ndërhyrje politike

Energjetika
Ministri Kuçi intervistohet nga deputetët për hidrocentralet

Ministri Kuçi intervistohet nga deputetët për hidrocentralet

Të Tjera
​Kuçi premton kompletimin e bordit të ARKEP-it

​Kuçi premton kompletimin e bordit të ARKEP-it

Të Tjera
Ministri Kuçi: Sonte pritet të zhbllokohen xhirollogaritë e Telekomit

Ministri Kuçi: Sonte pritet të zhbllokohen xhirollogaritë e Telekomit

Financa
Ministri Kuçi takon Këshillin Grevist dhe Menaxhmentin e Trepçës, flasin për tejkalimin e situatës në këtë ndërmarrje

Ministri Kuçi takon Këshillin Grevist dhe Menaxhmentin e Trepçës, flasin për tejkalimin e situatës në këtë ndërmarrje

Të Tjera
Kuçi: Po punojmë për të zhbllokuar xhirollogaritë e Telekomit

Kuçi: Po punojmë për të zhbllokuar xhirollogaritë e Telekomit

Financa
Kosova nënshkruan dy marrëveshje në Samitin Dixhital të Ballkanit në kuadër të Procesit të Berlinit

Kosova nënshkruan dy marrëveshje në Samitin Dixhital të Ballkanit në kuadër të Procesit të Berlinit

Të Tjera
Kuçi lëshon para kohe studion e emisionit “Debat Plus” –  “kam ardh me sqaru tenderin, nuk flas për çështje tjera”

Kuçi lëshon para kohe studion e emisionit “Debat Plus” – “kam ardh me sqaru tenderin, nuk flas për çështje tjera”

Kosovë
Ministri Kuçi: Nuk ka konflikt interesi nëse kompania ime fiton tenderë të shpallur nga Qeveria

Ministri Kuçi: Nuk ka konflikt interesi nëse kompania ime fiton tenderë të shpallur nga Qeveria

Kosovë
Dështon raportimi i ministrit Kuqi në Komisionin për Ekonomi

Dështon raportimi i ministrit Kuqi në Komisionin për Ekonomi

Të Tjera
​Vetëm një Hidrocentral në vend ka leje mjedisore

​Vetëm një Hidrocentral në vend ka leje mjedisore

Të Tjera
​Ministri Kuçi takim me delegacionin amerikan, diskutojnë për fizibilitetin e Ujmanit

​Ministri Kuçi takim me delegacionin amerikan, diskutojnë për fizibilitetin e Ujmanit

Energjetika
​Kuçi dhe Minxhozi diskutojnë për marrëveshjet që do të nënshkruhen në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive

​Kuçi dhe Minxhozi diskutojnë për marrëveshjet që do të nënshkruhen në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive

Të Tjera
Kuçi: Marrëveshja për pavarësimin energjetik ndal padrejtësitë që nga paslufta, ku Serbia ka inkasuar të hyrat nga energjia tranzite

Kuçi: Marrëveshja për pavarësimin energjetik ndal padrejtësitë që nga paslufta, ku Serbia ka inkasuar të hyrat nga energjia tranzite

Energjetika
Kuçi e Abrashi takohen me delegacionin e DFC-së, flasin për projektet infrastrukturore

Kuçi e Abrashi takohen me delegacionin e DFC-së, flasin për projektet infrastrukturore

Ekonomi
​Kuçi për hidrocentralet: Gjithçka që është në kundërshtim me ligjin, s’do të lejohet të ndodhë

​Kuçi për hidrocentralet: Gjithçka që është në kundërshtim me ligjin, s’do të lejohet të ndodhë

Të Tjera