Festat e fundvitit me shumë gjasë janë pjesa më e mirë e sezonit dimëror.

Por, ta gjeni stilin e përshtatshëm të flokëve padyshim se është proces mjaft i lodhshëm, transmeton Telegrafi.

Kështu, në mënyrë që ta shmangni zemërimin dhe brengat për këtë temë, është mirë që prej tani të dini se çfarë do të bëni.

Cosmopolitan ka përpiluar një listë me stilet më të mira festive të flokëve.

Nëse veç dëshironi ta mahnitni çdo person në festat që do të merrni pjesë, atëherë patjetër se duhet t’i rregulloni flokët në njërën prej stileve të mëposhtme.

View this post on Instagram

The waves living their best pony life 🌊

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on Jul 10, 2019 at 9:48am PDT