Autorja e video-xhirimit të parë ju këshillon si të bëni tri frizura të shpejta vetëm me ndihmën e llastikut elastik

Video-xhirimi i dytë ju këshillon si t’i bëni gërshet të ulët, derisa blogerja në video-xhirimin e tretë zbulon çfarë të bëni me flokët e shprishura, transmeton Telegrafi.

Këto frizura të thjeshta janë zgjidhje e përshtatshme kur nuk keni kohë të mjaftueshme.

Nuk keni arritur në mëngjes ta bëni frizurën?

Për këtë dukje ju nevojiten vetëm pak minuta.

Largoni flokët nga fytyra dhe bëhuni e bukur në shkollë, në punë, në ndonjë takim…

/Telegrafi/