Edhe pse duket sikur Ramazani sapo ka filluar, ka mbetur vetëm një ditë deri në Festën e Fitër Bajramit.

Festa përcjell shumë gëzim, dhe pa dyshim që të gjithë shfaqen me disa nga veshjet e tyre më të mira.

Gratë myslimane do të kujdesen në maksimum që veshjet e tyre më të bukura t’i shfaqin në këtë ditë të rëndësishme feste.

Ndërsa Bajrami vjen pas Ramazanit, e cila është një periudhë reflektimi dhe rritjeje, është e zakonshme që moda të diktohet nga ndjenja e sapo gjetur e vetvetes së një gruaje.

Ndoshta kjo do të thotë të luash me ngjyra, të gjesh një siluetë të re që të pëlqen, ose thjesht të stilosh veshjet që i posedon në mënyra të reja.

Pavarësisht nëse doni të blini diçka të re ose dëshironi ide që të ri-vishni pjesë në dollapin tuaj, pamjet më poshtë do t’ju japin të gjithë frymëzimin e nevojshëm.

Kostum me fund

Përzierja e modernes dhe të resë

Fustan treçereksh me stampime

Kostum i kombinueshëm

Xhaketë dhe fustan i lirshëm